Ανακοίνωση με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου εξέδωσε ο Πλατανιάς.

Οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα η χρονιά έχει θετικό πρόσημο.

Αναλυτικά:

Το ταξίδι ακόμα συνεχίζεται… Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να ολοκληρώθηκε, όμως τον Πλατανιά τον περιμένει μια ακόμα πρόκληση.

Το μπαράζ με αντίπαλο τον ΟΦΗ που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Super League.

Για τον Πλατανιά και μόνο η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα είναι μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κάποιος τα όσα συνέβησαν από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τώρα.

Αυτό που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά, είναι ότι μέσα από αυτή τη δοκιμασία, ο Πλατανιάς, βγήκε πιο δυνατός, βγήκε πιο ενωμένος από ποτέ, βγήκε νικητής. Οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του μπαράζ, η χρονιά αυτή μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει για την ομάδα μας.

Αλλωστε, όπως είχαμε πει και στην αρχή, επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Εν αναμονή, λοιπόν, του διπλού αγώνα με τον ΟΦΗ, ξεκινά πλέον και η προετοιμασία της ομάδας μας. Σήμερα όσοι έπαιξαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήραν μέρος σε «οικογενειακό» δίτερμα με την Κ19.

Ο Νίλι, ο Λουκίνας και ο Στ.Ποζατζίδηςαντιμετωπίζουν προβλήματα από χτυπήματα που δέχτηκαν την Κυριακή και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ακολούθησε ο Καραγκούνης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook