Ντελίριο στα social media προκάλεσε μια “γκάφα” της παραγωγής στο 4ο επεισόδιο της σειράς φαινόμενο με ένα… ποτήρι της γνωστής αλυσίδας καφέ. Διαβάστε άφοβα, το θέμα δεν περιλαμβάνει spoilers.

 

Είχαν Starbucks στο Westeros; Πιθανότατα ναι… Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από μία σκηνή του νέου επεισοδίου του Game of Thrones, αφού μια κούπα της γνωστής αλυσίδας καφέ στέκει σε περίοπτη θέση επάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι μπροστά από την Ντενέρις!

Λάθος, απροσεξία, γκάφα, ή ίσως… κάτι περισσότερο και πιο ύποπτο από αυτό; Θα περίμενε κανείς ότι στη σειρά – φαινόμενο της δεκαετίας, όπου το κάθε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν κοστίζει περί τα 15 εκατ. δολάρια, οι υπεύθυνοι της παραγωγής θα ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που ένα αντικείμενο εκτός τόπου και χρόνου “εισβάλλει” σε σκηνή μιας πολυδάπανης ταινίας ή σειράς, αλλά το GoT έχει σηκώσει τον πήχη τόσο ψηλά που αν μη τι άλλο το γεγονός προκάλεσε αίσθηση.

Η κούπα των starbuck, όπως ήταν επόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από το σχολαστικό κοινό των social media, που φυσικά έκακαν “πάρτι” προσπαθώντας να βρουν μια καλή δικαιολογία για το πλάνο αυτό που “βγάζει μάτι”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook