Η εξαιρετική πορεία για τις νεάνιδες του ΟΑ Χανίων ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 4ης θέσης στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Εκτός όμως της ομαδικής διάκρισης, υπήρξαν και ατομικές διακρίσεις με αθλήτριες της χανιώτικης ομάδας να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΟΑΧ: 

Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων ολοκληρώθηκε και τα κορίτσια του ΟΑΧ βρίσκονται να έχουν την… τιμητική τους σε όλους τους πίνακες της στατιστικής.

Αν μη τι άλλο, αυτό το γεγονός δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δηλώνει δε το ταλέντο των κοριτσιών, αλλά και την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν για διάκριση στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Ιστιαία.

Ειδικότερα, η Βασιλική Δασκουλίδου είναι η αθλήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει περισσότερο από κάθε άλλη για λογαριασμό της ομάδας της, καθώς αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ στο τουρνουά, ενώ επιλέχθηκε μέσα στην καλύτερη 5άδα.


Συγκεκριμένα, η Δασκουλίδου… σταμάτησε στους 97 πόντους, αφήνοντας στη 2η θέση την Ξανθίππη Καρατάσιου (Πιερικός Αρχέλαος) με 81 και στην 3η την Ιωάννα Χατζηλεοντή (Πρωτέας Βούλας) με 78.

Από εκεί και πέρα…

Στις ασίστ, η Ευτυχία Δερμιτζάκη αναδείχτηκε κορυφαία στην κατηγορία, μαζί με την Βαλεντίνα Τσαβόνι από τον Σύλλα Αιδηψού με 27.
Στα κλεψίματα, δύο κορίτσια του ΟΑΧ, οι Δασκουλίδου και Δερμιτζάκη κέρδισαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα, μετρώντας 30 και 19 αντίστοιχα.

Στα κοψίματα, τέλος, και πάλι η Δασκουλίδου ξεχώρισε με 9 και ήταν 2η στο σχετικό στατιστικό πίνακα.

Να σημειωθεί ότι την απονομή στα κορίτσια του ΟΑΧ για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε το μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.Κ., Νίκος Φαρμάκης.