Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ, που διεξήχθησαν στα Μέθανα, με διοργανωτή τον τοπικό ΝΟΜ Νηρηίς. 

Η συγκομιδή για τους αθλητές του Μανόλη Αγγελάκη ήταν τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά και από ένα ασημένιο και χάλκινο. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στα Μέθανα από τον τοπικό Ν.Ο. Μεθάνων Νηρηίς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μανόλη Αγγελάκη κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο), δείχνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση. Επόμενος μεγάλος στόχος για το τμήμα είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν τον Ιούλιο στο Σχοινιά.
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που έφεραν. Ο επόμενος μεγάλος στόχος της ομάδας μας είναι να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο στο Σχοινιά».

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Χρήστος Τσουπάκης, Χρήστος Μεταξάς και Ελένη Αλειφέρη.

Οσον αφορά τα αποτελέσματα που κατάφεραν είναι τα εξής:

Χρυσό μετάλλιο
Τσουπάκης Κ1 εφήβων 200μ.
Κουτσοποδιώτης /Αλειφέρη Κ2 μεικτό ανδρών/γυναικών
Ασημένιο μετάλλιο
Κουτσοποδιώτης Κ1 ανδρών 200μ
Χάλκινο
Μεταξάς Κ1 ανδρών 200μ.

Συνοδοιπόρος του τμήματος είναι πάντα η ΑΝΕΚ LINES.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook