Στο 2ο Κύπελλο ΝΟΒΑ, που πραγματοποιείται στον Βόλο, θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, σε επίπεδο προαγωνιστικών κατηγοριών. 

Η διοργάνωση αρχίζει στις 10 και ολοκληρώνεται στις 12 Μαΐου. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Την ευκαιρία να κολυμπήσουν εκτός Κρήτης, γνωρίζοντας αθλητές από άλλα μέρη της χώρας, αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους θα έχουν το προσεχές τριήμερο από 10 έως 12 Μαΐου, 46 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε επίπεδο προαγωνιστικών κατηγοριών.

Οι νεαροί κολυμβητές θα πάρουν μέρος στο 2ο Κύπελλο ΝΟΒΑ που πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Βόλου από τον τοπικό Ναυτικό Ομιλο Βόλου Αργοναύτες.
Αναλυτικά, η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Αλιπράντης, Ανδρεαδάκης, Αντωνογιαννάκης, Αρετάκη, Βιζυράκης, Γεωργιάδη, Γιαννουλάκη, Δεληογλάνης, Δήμου, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Θεοδοσάκη, Θωμάκης, Καλογερής, Κανδανολέων, Κοκκίνης, Κοκονά, Κονταξάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κυριακοπούλου, Κυριακουλάκη, Λιοδάκη, Μαθιουλάκη, Μανάκου, Μαραβέλια, Μαραγκουδάκη, Μαργιολάκη, Μετζιδάκη, Μηλιάκης, Νικηφοράκη, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παραδά, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πυροβολάκη, Σεργάκη, Στεφανουδάκης, Στραβοπόδη, Τρουλάκης, Φουντουλάκη, Φυλλαδιτάκη, Χαβρέ, Χατζάκη, Χατζάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook