«Μας είχε πάει στο σημείο που βρέθηκαν θύματά του»
 
Στη δημοσιότητα έρχονται συνεχώς νέες αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου και τον τρόπο δράσης του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ο «Ορέστης» φαίνεται να είχε εμμονή με τα θύματά του, τα οποία παρακολουθούσε, ενώ όσες τον «μπλόκαραν» στα social media και τις ιστοσελίδες γνωριμιών, τις προσέγγιζε ξανά σε άλλα κοινωνικά δίκτυα με διαφορετικό όνομα.

Ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος έδινε συμβουλές για το πώς να προσεγγίζουν τις κοπέλες σε μαθητές φωτογραφίας που δίδασκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «Ορέστης» δίδασκε στους «μαθητές» του τον τρόπο που δούλευε, αλλά και τον τρόπο που τις πλησίαζε και τις έπειθε να φωτογραφηθούν.

Ο «Ορέστης» φαίνεται ότι μιλούσε με 32 γυναίκες μέσω διαφορετικών ιστοσελίδων. Οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν τις σελίδες των γυναικών με τις οποίες μιλούσε ο serial killer για να διαπιστώσουν αν είναι ακόμα ενεργές ή όχι. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως κάποια σελίδα δεν έχει ανανεωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε οι ερευνητές προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το άτομο για να διαπιστωθεί αν απλά έχει αδρανοποιήσει τη σελίδα.

Μάλιστα και οι μαθητές του 35χρονου αναζητούν στα αρχεία τους κοπέλες οι οποίες φωτογραφηθεί και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να δουν αν έχουν πέσει θύματα του πρώην «καθηγητή» τους.

«Μας είχε πάει και εμάς και στο μεταλλείο του Μιστερού και στη λίμνη του Μεμί. Μάλιστα μας είχε πάει και στο σημείο που είχαν βρεθεί κοπέλες. Μας είχε πει πώς να τις προσεγγίζουμε τις κοπέλες» λέει στον τηλεοπτικό σταθμό μαθητής του 35χρονου.

Από τα στοιχεία που διαθέτουν οι Αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη και άλλων θυμάτων. Την ίδια ώρα οι Αρχές κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάρτα μνήμης που επιχείρησε να καταπιεί ο 35χρονος πριν από τη σύλληψή του.

Η κάρτα περιέχει αρκετά δεδομένα σχετικά με τις επαφές που είχε ο ίλαρχος το τελευταίο διάστημα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook