Με αγωνιστική διάθεση και σε κλίμα αισιοδοξίας παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και την Περιφερειακή ενότητα των Χανίων.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, πού οργάνωσε η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, ήταν ο κ. Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως σε αυτή την εκλογική μάχη οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν το δικό τους μήνυμα υπέρ ψηφίζοντας τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Παράλληλα σημείωσε σε ότι αφορά τις επερχόμενες ευρωεκλογές πως ο λαός έχει καταλάβει πως το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που ήταν απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση και πού στήριξαν και τα υπόλοιπα κόμματα.

Τόνισε σχετικά με τις καταστροφές στην Κρήτη από την κακοκαιρία του Φεβρουαρίου, πως η Ε.Ε στη λογική του κόστους οφέλους δεν επιλέγει έργα προστασίας της ζωής του λαού, γιατί αυτά τα έργα δεν έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα, πελάτες με το κεφάλι, πωλήσεις με το κομμάτι, εισιτήρια ή διόδια.

Ακολούθησε η παρουσίαση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης από τους υποψήφιους δήμαρχους Χανίων κ. Νίκο Βουρλάκη, Πλατανιά κ. Δημήτρη Ανθούση, Αποκορώνου κ. Νικήτα Μελισσάκη, Κισσάμου κ. Γιώργο Φραγκιουδάκη και Κανδάνου Σελίνου κ. Γιώργος Γεωργιλάκης.

Από όλους τους υποψήφιους δημάρχους εκφράστηκε αισιοδοξία σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα της εκλογικής μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση, και όπως τονίσθηκε πρέπει οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης να στηριχθούν γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο οι Δήμοι δεν θα γίνουν ουρά των αντιλαϊκών πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης. 

Ψηφοδέλτιο Δήμου Πλατανιά

Ψηφοδέλτιο Δήμου Χανίων

Ψηφοδέλτιο Δήμου Αποκορώνου

Ψηφοδέλτιο Δήμου Καντάνου – Σελίνου

Ψηφοδέλτιο Δήμου Κισσάμου

Ψηφοδέλτιο Κοινοτήτων Δήμου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook