Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Πλατανιά με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά, Δημήτρη Ανθούση στα γυμνάσια Πλατανιά και Βουκολιών.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και συνομίλησαν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συγκεκριμένα για το γυμνάσιο Πλατανιά αναδείχθηκε το τεράστιο πρόβλημα της χωρητικότητας που αγγίζει κόκκινο.

Επιπλέον, επισημάνθηκε πως στο συγκεκριμένο σχολείο τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία παρέμβαση συντήρησης του σχολικού συγκροτήματος. 

Αντίστοιχα, στο γυμνάσιο Βουκολιών οι εργαζόμενοι αλλά και οι γονείς της περιοχής ξεχειλίζουν από αγωνία σχετικά με τη μακροημέρευση του Σχολείου και παράλληλα αναδείχθηκε η έλλειψη μόνιμης καθαρίστριας στη μονάδα τους τελευταίους τρεις μήνες. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το κλιμάκιο επισκέφτηκε χωριά της δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου, όπου συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ερήμωση της ενδωχορας, την πορεια αποκαταστασης 3 μηνες μετα απο της καταστροφες της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η δακοκτονία και τα ζητήματα της σχολικής στέγης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook