Η ουρά των αυτοκινήτων, στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Χανιά έφτασε μέχρι τους Αρμένους

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνης, εξαιτίας του προβλήματος που έχει σημειωθεί με την καθίζηση στα Μεγάλα Χωράφια με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορία.

Σήμερα δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου ουρά αυτοκινήτων που εκτείνονταν σε αρκετά χιλιόμετρα, στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Χανιά,.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, τα αυτοκίνητα κινούνταν σημειωτόν από την περιοχή των Αρμένων ενώ δυνάμεις της τροχαίας ΒΟΑΚ εστάλησαν στα Μεγάλα Χωράφια και επιχείρησαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, είναι από οδηγό που κινείτο στον ΒΟΑΚ, λίγο μετά τους Αρμένους, με κατεύθυνση προς Χανιά.


Υπενθυμίζεται οτι ο ΟΑΚ έχει αποστείλει στο Υπουργείο Υποδομών, τις μελέτες που εκπόνησε τόσο για την διαπλάτυνση του δρόμου ώστε να δοθεί προσωρινή λύση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται όσο και μελέτη που αφορά στην αποκατάσταση της καθίζησης.

Την ευθύνη πλέον για την οριστική διευθέτηση πια του προβλήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα έχει το Υπουργείο Υποδομών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook