Τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου επισκέφτηκε, χθες Πέμπτη 9 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από την  κ. Νάνσυ Αγγελάκη και Μέλη του Συνδυασμού του, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε περιαστικές περιοχές.

Ο κ. Αρχοντάκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν τον Σταυρό, τα Χωραφάκια, τον Μουζουρά, το Χωρδάκι, το Καμπάνι και τα Κουνουπιδιανά, όπου συνομίλησαν με κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Αρχοντάκης επισήμανε ότι χρειάζεται ένα συνολικό σχέδιο αναβάθμισης της περιοχής. Βασικές προτεραιότητες το οδικό δίκτυο, ο δημοτικός φωτισμός, η καθαριότητα, η σχολική στέγη οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων. Ζητήματα, που όπως ανέφερε ο κ. Αρχοντάκης «δε θα έπρεπε καν να απασχολούν τους κατοίκους γιατί είναι αυτονόητα». Για το Κλειστό Κολυμβητήριο και το Ποδηλατοδρόμιο ανέφερε χαρακτηριστικά:  «ο μοναδικός τρόπος να δρομολογηθεί η λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου και του Ποδηλατοδρόμιου στο Ακρωτήρι είναι η ουσιαστική συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Πολυτεχνείο Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης,  προκειμένου να βρεθεί μια εφικτή, και το σημαντικότερο, βιώσιμη λύση για τη λειτουργία αυτών των δύο χώρων».

Ο κ. Αρχοντάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, μέσω των συναντήσεων με τους κατοίκους σε κάθε γωνιά του Δήμου, αναπτύσσεται ένας διάλογος ουσίας, τόσο για απλά θέματα της καθημερινότητας, όσο και για τα μεγαλύτερα ζητήματα  που αντιμετωπίζουν οι περιαστικές περιοχές.

Σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου, οι επισκέψεις συνεχίζονται σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook