«Εξαιρετική η πρωτοβουλία της σημερινής συμβολικής τους πορείας»

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την δράση των μαθητών του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ»:

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία να διαδώσουν με την σημερινή τους συμβολική πορεία στους δρόμους της πόλης μας, το επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε μήνυμα «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ».

Δράσεις σαν και αυτή, έχουν ιδιαίτερα ουσιαστική σημασία και αποτελούν 
σημαντικό μέσο διάδοσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για σωστή οδηγική συμπεριφορά, αναγνωρίζοντας παράλληλα, την μεγάλη ανάγκη που έχει το νησί και η χώρα μας, για άμεση βελτίωση της ποιότητας των δρόμων και των υποδομών της, κάτι για το οποίο η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει επανειλημμένα πως δεν αποτελεί προτεραιότητά της.   

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου για την συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης,  αλλά και στους συλλόγους Bikers Club Κρήτης, GS motoclub και Μοτοσικλετιστές Σκαλανίου, για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία.

Ο στόχος της πρόληψης και της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων είναι κοινός και σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook