Συγκεντρώθηκε το πόσο που χρειαζόταν για τη νοσηλεία του μωρού σε νοσοκομείο της Αθήνας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίαςς και Αποκορώνου (ΙΜΚΑ), η οποία είχε ξεκινήσει έρανο για ένα αγγελούδι 8 μηνών που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και την επόμενη εβδομάδα θα εισαχθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα, το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε και το μωρό θα μεταφερθεί στην συμπρωτεύουσα για την εγχείρηση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΙΜΚΑ:

“Πιστή στις δεσμεύσεις της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας χάρη στην συμβολή των πιστών, την δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη ζωή. Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια της Μητρόπολής μας. Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη! 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας!Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ιατρική περίπτωση. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!

Σημ.: Εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει την απόδειξη της τραπεζικής δωρεάς του από τα γραφεία μας”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook