Σε εξέλιξη είναι στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, η διαδικασία της ανακήρυξης των συνδυασμών και των υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές.

Ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί για την Περιφέρεια Κρήτης οι οποίοι είναι 6 στο σύνολο, για τους 8 δήμους του νομού Ηρακλείου οι οποίοι είναι στο σύνολο 36 συνδυασμοί. Ο ανεξάρτητος σύνδυασμός για την δημοτική κοινότητα “Τυλισσού 2019”, του δήμου Μαλεβιζίου, δεν ακαηρύχθηκε ενώ υπήρξαν και ελάχιστες εξαιρέσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που δεν ανακηρύχθηκαν. 

Αναλυτικότερα, δεν ανακηρύχθηκε ένας δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό του κ. Κουράκη και ένας από τον κ. Κουκιαδάκη, για την δημοτική ενότητα Αλικαρνασσού, ενώ στη Βιάννο, στο δήμο Μίνωα Πεδιάδος και στο δήμο Αρχάνων-Αστερουσιών δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. 

Στο δήμο Χερσονήσου μία υποψήφια δεν ανακηρύχθηκε για τις Γούβες ενώ στην δημοτική ενότητα Μοιρών ένας υποψήφιος με τον κ. Νικολιδάκη και δύο υποψήφιες με την κ. Πετρακογιώργη. 

Στην δημοτική ενότητα Ζαρού, δεν ανακηρύχθηκε ένας υποψήφιος με τον κ. Μαθιουδάκη ενώ στο δήμο Γόρτυνας ανακηρύχθηκαν όλοι εκτός από έξι που ήταν στα τοπικά συμβούλια. 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook