Την ικανοποίησή τους για την αποκατάσταση της γέφυρας του Πλατανιά στον Ιάρδανο και συνακόλουθα της κυκλοφορίας από το σημείο, στην ΠΕΟ Χανίων – Κισσάμου, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους μέλη του Συλλόγου επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος».

Αφού απευθύνουν ευχαριστίες σε συναρμόδιους φορείς, υπενθυμίζει οτι ένα ακόμα σημαντικό έργο για την περιοχή απομένει να υλοποιηθεί και αφορά την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα επί της ΠΕΟ στο κομμάτι Σταλός –Πλατανιά

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή τους οι επιχειρηματίες αναφέρουν: 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θέματα τα όποια είχαμε θέσει σε συναντήσεις πριν περίπου ένα μήνα, επιτέλους δρομολογούνται και ολοκληρώνονται!

Η γέφυρα του Πλατανιά από χθες το βράδυ στις 20.30μμ δόθηκε στην κυκλοφορία επίσημα! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

• τον Δήμαρχο Πλατανιά κ.Μαλανδράκη Ιωάννη που με προσωπική του παρέμβαση ασκούσε διαρκώς πίεση στην Περιφέρεια για την ολοκλήρωση του έργου, πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν. 

• τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Αρναουτάκη Στάυρο για την υλοποίηση της δέσμευσης του.                                                                                         
• τον εργολάβο κ.Παντελάκη Xαράλαμπο και τους εργαζόμενους τις εταιρείας ΤΟΞΟ ΑΕΤΕ για τον επαγγελματικό που χειρίστηκαν όλο το έργο και την ευσυνειδησία τους να εργάζονται με διπλές βάρδιες για να αποπερατωθεί το συντομότερο το έργο.                                                                                                                    
Τέλος, αξίζει να ευχαριστήσουμε,

• την ΔΕΥΑΒΑ και τους εργαζόμενους της για την άμεση αποκατάσταση βλαβών και την αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης και  αποχέτευσης για την αποπεράτωση του έργου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η εκκρεμότητα της αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα επί της ΠΕΟ στο κομμάτι Σταλός –Πλατανιά, κάτι για το οποίο υπάρχει η ρητή δέσμευση του Περιφερειάρχη Κρήτης και περιμένουμε να γίνει σε σύντομο χρόνο και αυτό για λόγους ασφάλειας και επικινδυνότητας πλέον επί της ΠΕΟ.

Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ του Συλλόγου επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook