Ιδανικά ξεκίνησε η συμμετοχή στο Champions Cup για τις δύο Χανιώτισσες και την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. 

Οι αθλήτριες του ΝΟ Χανίων, Βιολέτα Ζουζούνη και Ολγα Κουργιαντάκη, μετείχαν στο χορευτικό του τεχνικού ομαδικού, που κατέλαβε την 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η Κουργιαντάκη μάλιστα αγωνίστηκε ως αναπληρωματική. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής: 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η συμμετοχή στο Champions Cup για τις δύο Χανιώτισσες, Βιολέτα Ζουζούνη και Ολγα Κουργιαντάκη, το οποίο πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης μετείχαν στο χορευτικό του τεχνικού ομαδικού που κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με την Κουργιαντάκη συγκεκριμένα να αγωνίζεται ως αναπληρωματική.

Ειδικότερα το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η οικοδέσποινα Ρωσία, ενώ στην δεύτερη θέση ακολούθησε η Ισπανία. Οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, θα αγωνιστούν ακόμη στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού, ελπίζοντας να επαναλάβουν μια ανάλογη επίδοση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook