Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 το μεσημέρι – Συνελήφθη ο δράστης

Τελευταία ενημέρωση 16:48

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Καζαντζάκη στο Βαμβακόπουλο.

Ένας 60χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από μίνι μάρκετ στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, βγήκε από αυτο, κατευθύνθηκε στην είσοδο του μίνι μάρκετ και φώναξε τον 43χρονο ιδιοκτήτη να βγει έξω.

Στη συνέχεια σήκωσε ένα κυνηγετικό όπλο που κρατούσε στα χέρια του και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, αλλά δυστυχώς υπέκυψε.

Ο δράστης μετά τον πυροβολισμό ενημέρωσε ο ίδιος την αστυνομία για το τι είχε μόλις πράξει  με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας “ο 60χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και με την χρήση όπλου, πυροβόλησε τον 43χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook