Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο οι Ολγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη. 

Οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχαν στο χορευτικό του ελεύθερου ομαδικού, όπου η εθνική ομάδα κατέκτησε την 3η θέση. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό ομαδικό, η εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε σε μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Champions Cup), εξασφαλίζοντας την 3η θέση και στο ελεύθερο ομαδικό. Και αυτή τη φορά, στο χορευτικό συμμετείχαν οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ολγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη.

Ετσι, τα δύο κορίτσια, αλλά και η Εθνική μας ομάδα, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Αναλυτικά, το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ολγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη. Προπονήτριες της Εθνικής ομάδας οι Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της οικοδέσποινας Ρωσίας και το ασημένιο η Ισπανία.