Οι εργασίες για τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 20 Μαίου

Από τις 8 το πρωί της Δευτέρας και για επτά ημέρες είναι κλειστή η οδός Τζανακάκη από την διασταύρωση με τις οδούς Σολωμού και Ι. Σφακιανάκη μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Δημοτική Αγορά των Χανίων.

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως όλοι όσοι μπαίνουν στην πόλη των Χανίων από την Λεωφόρο Σούδας και την οδό Νεάρχου αναγκαστικά για να μεταβούν στο κέντρο της πόλης στην δημοτική αγορά,  θα πρέπει να πηγαίνουν μέσω της οδού Ανδρέα Παπανδρέου η οποία αναμένεται να «σηκώσει» και το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φορτίο.

 

Εργάτες και μηχανήματα του ανάδοχου εργολάβου θα ξεκινήσουν την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα από την αρχή της οδού Τζανακάκη με κατεύθυνση προς την Δημοτική Αγορά.

Υπενθυμίζεται πως λόγω των εργασιών, το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων ανακοίνωσε την τροποποίηση των δρομολογίων ως εξής: 

1. Γραμμή 12 (Αγ. Ιωάννης): Επιστροφή θα γίνεται από τις οδούς Χαρ. Πωλογιώργη, Εμμ. Μουντάκη, Τσόντου Βάρδα, Δικαστήρια, Αγορά.
2. Γραμμή 13 (Σούδα): Επιστροφή από τις οδούς Αν. Γογονή, Αναπαύσεως, Περίδου, Αγορά.
3. Γραμμή 17 (Νεροκούρου): Επιστροφή από τις οδούς Αν. Γογονή, Αναπαύσεως, Περίδου, Αγορά.
4. Γραμμή 22 (Τσικαλαριά): Επιστροφή από τις οδούς Αν. Γογονή, Αναπαύσεως, Περίδου, Αγορά.

Στο μεταξύ έργα γίνονται και στην οδό «εξόδου» από το κέντρο της πόλης, στην οδό Αποκορώνου, αφενός για την τοποθέτηση καλωδίου οπτικών ινών και αφετέρου για την συνεχιζόμενη ανακατασκευή των πεζοδρομίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook