Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Πλατανιά για την απώλεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου χθες μετά από δολοφονική εις βάρος του επίθεση.

Ο 43χρονος Χανιώτης που σκοτώθηκε χθες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από 60χρονο, διατελούσε χρέη Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου. 

Μετά από εισήγηση του Δήμαρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, το Δημοτικό Συμβούλιο  κατά την έκτακτη συνεδρίασή του χθες ομόφωνα εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του δήμου Πλατανιά:

“Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την οδύνη και τον αποτροπιασμό του για την άγρια δολοφονία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Κατσουλάκη Κων/νου, που σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ορθουνίου αλλά και των Χανίων καθώς ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος ευγενής, διακριτικός και ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διακρίθηκε για το ήθος και την προσφορά του στον τόπο.

Ο Κώστας Κατσουλάκης από την θέση του Προέδρου της Τοπικής του Κοινότητας υπερασπίσθηκε με σθένος τη Δημόσια περιουσία και το Δημόσιο και κοινό συμφέρον για να δολοφονηθεί με άνανδρο τρόπο από έναν καταδικασμένο καταπατητή της δημόσιας περιουσίας.

Σε μια εποχή απαξίωσης της συμμετοχής στα κοινά, ο άδικος χαμός ενός νέου και ευγενούς ανθρώπου με τεράστια προσφορά όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και στο χωριό του και στους συντοπίτες του, αποτέλεσε ένα φωτεινό παράδειγμα αυταπάρνησης, ανιδιοτέλειας και θυσίας για το δημόσιο συμφέρον και το κοινό όφελος αφού ο  Κων/νος Κατσουλάκης υπηρέτησε με πάθος την Αυτοδιοίκηση, ενώ διεκρίνετο από πνεύμα συνεργασίας και αγάπης για τον τόπο καταγωγής του και για τον συνάνθρωπο, τον οποίο ήθελε πάντοτε να υπηρετεί. Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε την Πολιτεία να απονείμει δικαιοσύνη, η οποία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για μια ευνομούμενη Πολιτεία.

  • Ο Δήμαρχος Πλατανιά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
  • Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεσθεί με δημοτική δαπάνη.
  • Οι Υπηρεσίες του Δήμου Θα παραμείνουν κλειστές από τις 12.00 μ.μ
  • Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα να παραμείνουν  μεσίστιες κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook