Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Τσατσαρωνάκειου” Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου εκφράζει τις πολλές  και θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Phil Docking κάτοικο της περιοχή μας δια την ευγενή χορηγία ενός πλήρους σετ Ηλεκτρικών Ντραμς.

Με την ευγενική του αυτή προσφορά το Ωδείο της Μητροπόλεως θα λειτουργήσει ένα επιπλέον Τμήμα: Ντραμς & Κρουστών από την Σχολή Μοντέρνας Μουσικής του Ωδείου, όπου ήδη λειτουργούν τα πολυπληθή τμήματα: Μοντέρνου Τραγουδιού,  Ηλεκτρικής & Ακουστικής Κιθάρας, Πλήκτρων & Αρμονίου. 

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου, «Το Ωδείο της Ι. Μητροπόλεως μας, αναγνωρισμένο από το Κράτος, υπό την ευθύνη και διεύθυνση έμπειρου Καλλιτεχνικού Διευθυντή, αυξάνει και πολλαπλασιάζει τις δράσεις και Σχολές-Τμήματα του, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και λειτουργία του στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους τουΤσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Μητροπόλεως μας, στο οποίο και φιλοξενείται. Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Σχολή Χορωδιών: Βυζαντινή, Παραδοσιακή, Παιδική και Εφηβική, Σχολή Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής: Πιάνο, Κλασική Κιθάρα, Κλασικό Βιολί, Αρμόνιο, Σχολή Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής: Βιολί, Λύρα, Λαούτο, Μπουζούκι, Ούτι, Μουσική Προπαιδεία, Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία, Σχολές και Τμήματα που λειτουργούν. Περισσότερα από 150 παιδιά, νέοι και έφηβοι σπουδάζουν την τέχνη της μουσικής και ξεδιπλώνουν τα ταλέντα και δεξιότητες τους στα Τμήματα και τις Σχολές του Ωδείου.

Η δε πολυπληθής Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία απαριθμεί περί τους 130 χορωδούς, αγγίζοντας το επίπεδο επαγγελματικών χορωδιών. Ευχαριστούμε ευγνώμονα τόσο τον κ. Docking δια την ευγενή αυτή δωρεά του, όσο και όλους τους συντελεστές και συνεργούς εις το έργο και την προσπάθεια αυτή (Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Καθηγητές Σχολών και Τμημάτων, Μουσικοδιδασκάλους, Διευθυντές Χορωδιών) για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό τους και την ευαισθησία τους στον χώρο και τα πρόσωπα.

Κόντρα στους ανέμους των καιρών, με σύμμαχο τον ήλιο, η Εκκλησία αντιστέκεται στην γκρίζα καθημερινότητα που προβάλλεται, ενίοτε δε και επιβάλλεται ως τρόπος και στάση ζωής, και απλόχερα προσφέρει στην νεολαία του τόπου δρόμους φωτεινούς και δημιουργικούς, ανοίγοντας διάπλατα φωτεινά, δημιουργικά και λυτρωτικά μονοπάτια και λεωφόρους», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. 

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook