Στις 12.30 το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια Χανίων ο 60χρονος δράστης του φονικού που συγκλόνισε χθες τα Χανιά – Την ίδια ώρα κόσμος έχει αφήσει λουλούδια στη μνήμη του άτυχου 43χρονου

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Βαμβακόπουλο, πατέρα ενός 4χρονου παιδιού και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου.

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του, στην ερώτηση δημοσιογράφων “γιατί το έκανε” εκείνος απάντησε: “Είχε ψευδορκήσει”.

Από τον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει δικηγόρο.

Να αναφέρουμε ότι ο 60χρονος που αφαίρεσε χθες τη ζωή του 43χρονου, είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Την ίδια ώρα, έξω από το μίνι μάρκετ του άτυχου 43χρονου, που απο χθες που έγινε το φονικό, παραμένει κλειστό, κόσμος έχει εναποθέσει λουλουδια και κεριά στη μνήμη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook