Περιοδεία πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Πλατανιά με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά, Δημήτρη Ανθούση στο Γεράνι και το απόγευμα στα χωριά της Ενότητας Μουσούρων Βατολακος και Αλικιανος .

Το κλιμάκιο το πρωί  συναντήθηκε με τους κάτοικους του Γερανιού  και συνομίλησαν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που παραμένουν άλυτα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το κλιμάκιο επισκέφθηκε χωριά της δημοτικής Ενότητας Μουσούρων, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ερήμωση της ενδοχώρας, την πορεία αποκατάστασης 3 μήνες μετά απο τις καταστροφές της αγροτικής οδοποιίας, την ανάγκη κατασκευής  άμεσα νέας σύγχρονης γέφυρας , αλλά και άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η δακοκτονία και τα ζητήματα της σχολικής στέγης.

Την Τρίτη 14-5-2019 το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατάνια με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ανθούση Δημήτριο θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά με σκοπό τη συζήτηση με το προσωπικό και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Συγκεκριμένα :

10:00 στο Δημαρχείο στο Γεράνι
11:30 στην ΔEYABA
13:00 στην τεχνική υπηρεσία στον Αλικιανο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook