Τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη Φοινικιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους.

Ο κ. Ινιωτάκης παραλλήλισε την ανάπτυξη μιας επιχείρησης με τη δική του αυτοδιοικητική κίνηση λέγοντας ότι «όπως μια επιχείρηση που καινοτομεί πρέπει να αγωνιστεί ώστε η αγορά να την εμπιστευτεί και αυτή η σχέση να έχει βάθος στον χρόνο, έτσι και η δική μας παράταξη προτάσσει νέα αφηγήματα και μέσα από το δημοκρατικό ήθος κτίζουμε το όραμα μας με προβολή στον μακρινό ορίζοντα. Εμείς διαλεγόμαστε και συγκροτούμε μια κίνηση που θα ταυτιστεί με την πορεία του δήμου μας!». 

Παράλληλα, ο κ. Ινιωτάκης τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι και φίλοι της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας», διεύρυνε το κάλεσμά του προς τον επιχειρηματικό κόσμο καλώντας τους ίδιους τους επιχειρηματίες να μπουν στην πρώτη γραμμή της  δημοτικής ζωής με εκπροσώπους τους ενώ μίλησε και για την ανάγκη το επιχειρείν να τοποθετείται σε διευρυμένα πλαίσια και όχι στα στενά τοπικά.

Οι επιχειρηματίες από  τη μεριά τους τόνισαν τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η μη ανταποδοτικότητα των δημοτικών τελών σε ηλεκτροφωτισμό και καθαριότητα αλλά και το οξύ πρόβλημα του ακατάλληλου οδικού δικτύου, της έλλειψης σήμανσης και της προβληματικής πρόσβασης σε αυτό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook