Οι Γάλλοι προβάλλουν την τουριστική Κρήτη και στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται στο νησί το συνεργείο του κρατικού καναλιού France 3, πραγματοποιώντας γυρίσματα σε διάφορες περιοχές.

Οπως αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης, “στη διάρκεια της παραμονής τους στην Κρήτη και στο πλαίσιο της δημιουργίας του ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι αφιερωμένο στην κρητική διατροφή και τον τουρισμό στο νησί, αλλά και στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μέσω του τουρισμού και την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε στη διάρκεια της συνέντευξης τόσο για τα βήματα ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος του νησιού, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι Γάλλοι αγαπούν την Κρήτη και οι αφίξεις από την Γαλλία στο νησί μας κάθε τουριστική περίοδο το αποδεικνύουν περίτρανα”.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του γαλλικού συνεργείου πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης που είχε κατατεθεί από την Επιτροπή Κρητικής Διατροφής και συγκεκριμένα από την πρόεδρο κ. Ηρώ Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook