Υποβάλετε τη δική σας ερώτηση στον υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη σε συνέντευξη του Flashnews.gr που θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά.

Συνέντευξη θα παραχωρήσει απόψε το βράδυ στις στις 20:00, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας», Γρηγόρης Αρχοντάκης, στη δημοσιογράφο του Flashnews.gr, Τώνια Λιοδάκη.

Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης θα κληθεί να απαντήσει σε όλα εκείνα τα ερωτήματα που αφορούν στην προεκλογική μάχη των Δημοτικών Εκλογών, το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας αλλά και για τα σχέδια του για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας. 

Σε αυτή τη συνέντευξη οι πολίτες θα μπορούν να θέσουν σε πραγματικό χρόνο, τα ερωτήματά τους, στέλνοντάς τα σε email ή αναρτώντας εκείνη την στιγμή την ερώτησή τους στα σχόλια που βρίσκονται στο link του βίντεο στη σελίδα του Flashnews.gr στο Facebook (δείτε εδώ).

Τα ερωτήματα θα συγκεντρώνονται απευθείας και θα τίθενται άμεσα προς απάντηση από τον κ. Αρχοντάκη.

Από σήμερα μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματα σας στο email: erotisi@flashnews.gr. τα οποία τα συγκεντρώνουμε για να απαντηθούν στη συνέντευξη που θα προβληθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 20.00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook