Ο Γιάννης Λιαπάκης έγινε ο πρώτος αθλητής στον Αγιο Νικόλαο, που καταφέρνει να πάρει τα μόρια από το άθλημα του Kick Boxing. 

Πρόσφατα αναγνωρίστηκε επίσημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η προσπάθειά του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, όπου κατέλαβε την 3η θέση, συμμετέχοντας με τον ΑΓΣ Αμιλλα Ιλίου στην κατηγορία -57 κιλά. 

Οπως επισημαίνεται από τον προπονητή του, Γ. Γεροντή:  Η επίσημη αναγνώριση της προσπάθειας ενός αθλητή με ήθος και συνέπεια… Η έντιμη προσπάθεια πάντα αναγνωρίζεται. Η πιστοποίηση της κατάταξης του Γιάννη Λιαπάκη στον ειδικό πίνακα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι πραγματικότητα αδιαμφισβήτητη. 

Για να μπορέσουν να συμβούν αυτά όμως χρειαζόμαστε έναν αθλητή εργατικό, υπάκουο, πρόθυμο, ηθικό και ένα δάσκαλο με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και φίλαθλη ιδιότητα τόσο από πλευράς προπονητή όσο και από πλευράς συλλόγου. 

Ο Γιάννης Λιαπάκης είναι ο πρώτος αθλητής στον Άγιο Νικόλαο που καταφέρνει να πάρει τα μόρια από το άθλημα του Kick Boxing. Ο Γιάννης είναι από πολύτεκνη οικογένεια όπου όλα του τα αδέρφια ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες, τόσο με το Taekwondo όσο και με το Kick Boxing, καταφέρνοντας και αυτά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους να έχουν αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook