Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά αποτελεί την απάντηση, την ελπίδα, την πραγματική διαφορά που έχει ανάγκη ο λαός, η νεολαία του Δήμου.

Για όλους και για όλα μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» Δημήτρης Ανθούσης, σε συνέντευξή του στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης και στον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουρκουλό.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Ανθούσης ανέφερε πως το ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης για τον Δήμο Πλατανιά είναι αυξημένο τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ποιότητα συγκριτικά με το 2014. Όπως είπε υπάρχει μεγάλη ανανέωση και με άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που συστρατεύτηκαν με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που είναι η απάντηση, η ελπίδα, η προοπτική, η πραγματική διαφορά που έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία του Δήμου, είπε ο κ.Ανθούσης.

Επίσης άσκησε κριτική στην επί 9 χρόνια δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για ερήμωση της ενδοχώρας και εγκατάλειψη της παραλιακής ζώνης, αλλά και στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για ανούσια αντιπολίτευση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις καταστροφές από τις πλημμύρες και στην έλλειψη υποδομών, επισημαίνοντας πως η αγανάκτηση του κόσμου πρέπει να μετατραπεί σε δύναμη.

Μίλησε για τις βασικές προτεραιότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης τονίζοντας πως το κυρίαρχο είναι η διεκδίκηση όλων όσων δικαιούνται οι κάτοικοι του δήμου Πλατανιά, ενώ τόνισε πως η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ο εγγυητής της επόμενης ημέρας για μια διαφορετική πολιτική στον Δήμο προς όφελος του λαού.

Δείτε την συνέντευξη όπως μεταδόθηκε απο την Νέα Τηλεόραση Κρήτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook