Σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Χανίων, ΑΝΕΚ LINES, ΣΥΦΑΧ και Κέντρο Ψυχικής Υγείας ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού ‘Δήμος Ενεργών Πολιτών” Τάσος Βάμβουκας

Τη Διεύθυνση Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων επισκέφτηκε την Τετάρτη (15/5) ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της παράταξής μας, Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αντώνη Βαρδάκη και υποψήφιους του συνδυασμού. Εκεί είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Β’ βάθμιας Στέλιο Ζερβάκη και προσωπικό της Διεύθυνσης.  Τονίστηκε η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές (Δήμου και Β’ βάθμιας), παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι πολλά. 

“Καμία άλλη δημοτική αρχή δεν έδωσε τόση βαρύτητα στην εκπαίδευση. Για το Δήμο Χανίων σημαντικό ζήτημα αποτελούν οι υποδομές. Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία μεγάλα και σημαντικά προβλήματα. Συν τοις άλλοις, τα 8 σχολεία που θα κατασκευαστούν στα Χανιά, μέσω ΣΔΙΤ αποτελούν ένα μεγάλο επίτευγμα όχι μόνο της δημοτικής μας αρχής, αλλά όλων των δημοτών”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφτηκε την Διεύθυνση Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων όπου, απόντος του Διευθυντή, λόγω υποχρεώσεων, Μανώλη Μηλιαράκη είχε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Δ/ντρια Δώρα Νιαουνάκη. Και εκεί επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική συνεργασία Α’ βάθμιας και δημοτικής αρχής και τονίστηκε ότι θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα σε σχολεία δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Χανίων. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζεται το έργο της δημοτικής αρχής, αφού έγινε, εκτός των άλλων, τακτοποίηση σε ζητήματα που απασχολούσαν χρόνια.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού επισκέφτηκε τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ LINES. Εκεί υπήρξε εγκάρδια συνομιλία του Δημάρχου Χανίων με τον πρώην Δήμαρχο και Νομάρχη Χανίων και πρόεδρο της ΑΝΕΚ LINES Γιώργο Κατσανεβάκη, καθώς επίσης και με τον Αναπλ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Γιώργο Αρχοντάκη. Δήμαρχος και υποψήφιοι είχαν επίσης, σύντομες συνομιλίες και με εργαζομένους που, μάλιστα, είχαν γνώση του έργου της δημοτικής αρχής

Ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφτηκε, στη συνέχεια, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων, όπου τoν υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΥΦΑΧ Γιαννης Σημαντηράκης. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο με το προσωπικό του συνεταιρισμού να τονίζει ότι, αφενός ο Δήμαρχος Χανίων είναι μέλος της “οικογένειας” της ΣΥΦΑΧ, αφετέρου ότι, επί της παρούσης δημοτικής αρχής, έγιναν στα Χανιά πολύ σημαντικά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα.

Να τονιστεί τέλος ότι πρώτος σταθμός των επισκέψεων του Δημάρχου Χανίων ήταν το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χανίων όπου ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας και οι υποψήφιοι της παράταξής μας είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους εκεί και να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook