Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα ο Νίκος Παπανδρέου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, περιόδευσε την Τρίτη 14 Μαϊου 2019 στο Ηράκλειο, στα πλαίσια της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου και στελέχη του Κινήματος, αρχικά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς (ΕΒΕΗ, ΟΕΒΕΝΗ, Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου), στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ακόμη, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της Παράταξης “Ηράκλειο 3.7.5” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Γιάννη Κουράκη αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ.Σταύρο Αρναουτάκη.

Το απόγευμα είχε συνάντηση στο Σύλλογο Τριτέκνων νομού Ηρακλείου στο νέο ιδιόκτητο κτήριο του Συλλόγου στον Πόρο που εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες, ενώ στη συνέχεια μετέβει στην Αλικαρνασσό όπου επισκέφθηκε την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων νομού Ηρακλείου.

Τελος, ο κ.Παπανδρέου περιόδευσε σε συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου (Πατέλες, Καμίνια, Αλικαρνασσός, Γάζι) όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολίτες σχετικά με το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών και το ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Το κλίμα είναι πολύ θετικό σε όλες τις εξορμήσεις υποψήφιων και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής και ειδικά στην περίπτωση του Νίκου Παπανδρέου του οποίου η οικογένεια έχει στενούς δεσμούς με την Κρήτη, αυτό φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηράκλειο.

Το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος είναι ξεκάθαρο: 

Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος προόδου και αλλαγής, με στόχο τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για την ανατροπή των συντηρητικών συσχετισμών αλλά και την καθίζηση της ακροδεξιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook