Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ιορδανία, πλούσιο σε εικόνες, γεύσεις και Ανατολίτικες εμπειρίες έζησαν οι χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Χανίων “Ο Ψηλορείτης” από τις 28 Απριλίου έως 5 τις Μαΐου.

Η φιλοξενία ήταν μοναδική, ενώ οι ξεναγήσεις στις πόλεις Ράμθα και Άκαμπα, στην αρχαία Ελληνική πόλη Γέρασα, στον αρχαιολογικό χώρο Πέτρα, στη Νεκρά Θάλασσα και στην μαγευτική έρημο Wadi-Rum άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στην 15μελή ομάδα που συνόδευε ο δάσκαλος Κώστας Μπούτζουκας.

Οι χορευτές με το πάθος και τη γνώση που τους διέκρινε, έδωσαν ξεχωριστές παραστάσεις που ενθουσίασαν το παρευρισκόμενο κοινό, στο Πανεπιστήμιο του Αμμάν, στο Πανεπιστήμιο Πέτρα της πόλης Ιμπρίντ αλλά και στην πόλη Μάνταμπα με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού της Ιορδανίας, αντιπροσωπεύοντας επάξια τις παραδόσεις του τόπου μας.

Όλοι επέστρεψαν πανευτυχής από ένα τόσο όμορφο ταξίδι στην Ιορδανία, μιας χώρας με διαφορετική κουλτούρα, αλλά και ικανοποιημένη από την συμμετοχή σε ένα πολύ μεγάλο Φεστιβάλ όπου ξεχώρισε για άλλη μια φορά η Κρητική παρουσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook