Συναντήθηκαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Γκάζι – Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Ρένα Δούρου, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Νάσος Ηλιόπουλος,  ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Σε εκδήλωση του τομέα πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστό κατάστημα στο Γκάζι βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο πρωθυπουργός, αφού μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους κατά την ομιλία του την αίσθηση του ότι θα κυβερνήσει ακόμα τέσσερα χρόνια, είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος, ο οποίος είναι εκ των συντελεστών του viral τραγουδιού «Μαμά», το οποίο σπάει τα κοντέρ στο Youtube με περισσότερες από δεκαεννέα εκατομμύρια προβολές. 

Αφού ο Υποχθόνιος ανέβασε αρκετά stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, στην συνεχεία εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά». 

«Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος», ακούγεται να λέει ο Υποχθόνιος στον Αλέξη Γεωργούλη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Ραλλία Χρηστίδου, η Λυδία Κονιόρδου και ο Γιώργος Πάντζας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook