Με επισκέπτες απ’ όλη την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το μεγάλο ραντεβού του αγροτικού κλάδου στην Ιεράπετρα.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 12 Μάϊου στο Μισεδάκειο στάδιο της Ιεράπετρας η 3η AgroExpo 2019. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κος Θωμάς Χαριτάκης κηρύσσοντας τη λήξη της έκθεσης τόνισε ότι η AgroExpo έχει καταξιωθεί πλέον στην συνείδηση των αγροτικών και όχι μόνο επιχειρήσεων της περιοχή, της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδος.

Με 89 συμμετέχοντες εκθέτες και πάνω από 7.500 καταγεγραμμένους επισκέπτες το 4ημερο της έκθεσης, αναδεικνύεται η δυναμική και η προοπτικής της ως ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός για την περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου υποστηρίζει και ενισχύει τον πρωτογενή και αγρο-διατροφικό κλάδο,τις συμπράξεις και συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων, την διασύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με τον τουριστικό κλάδο, την εξωστρέφεια και την καινοτομία. Πρωτοβουλίες όπως η AgroExpo προωθούν την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου, ευχαριστεί τον χρυσό χορηγό ALPHA BANK, τους αργυρούς χορηγούς Agris και Eurochem, τους εθελοντές,τους χορηγούς επικοινωνίας, τον Δήμο Ιεράπετρας και τη Περιφέρεια Κρήτης και το BIC Κρήτης καθώς και τους τοπικούς συλλόγους της περιοχής οι οποίοι υποστήριξαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της φετινής αγροτικής έκθεσης.

Ραντεβού ξανά το 2021!

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Flashnews.gr.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook