Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών”.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής: “Εκεί, τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων Πύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης. Ο Δήμαρχος Χανίων είχε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και το όλο το προσωπικό των πυροσβεστών. 

Ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπήρξε εκ μέρους του Δήμου Χανίων με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την αυτοθυσία που επιδεικνύει το πυροσβεστικό σώμα, ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις. Ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, ενώ τόνισε ότι η νυν δημοτική αρχή πραγματοποίησε έργα που βελτίωσαν την “άμυνα” του Δήμου μας σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων, αναφερόμενος χαρακτηριστικά σε αντιπλημμυρικά έργα στους Αγίους Αποστόλους, στον Κλαδισό αλλά και στη Δυτική Τάφρο.

Από τη μεριά του ο κ. Μπουντουράκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν, ενώ αναφέρθηκε και στις ελλείψεις που υπάρχουν στο Πυροσβεστικό Σώμα για τις οποίες ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι ο Δήμος, σε κάθε περίπτωση, θα συνεισφέρει ώστε να διευκολύνει το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μάλιστα, η κουβέντα τόσο με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και με το προσωπικό επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν τον Δήμο Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφτηκε και υπηρεσίες του Δήμου Χανίων (Τεχνική υπηρεσία, οικονομική υπηρεσία, κοινωνική πρόνοια, ληξιαρχείο, προγραμματισμό, γραφείο επικοινωνίας, πολιτισμού), καθώς επίσης τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον ΔΟΚΟΙΠΠ.

Το κλίμα σε όλε τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων ήταν ευχάριστο αφού ο Δήμαρχος μίλησε με ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε άμεσα και αρμονικά και τους ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία που υπήρξε τα προηγούμενα (σχεδόν) πέντε χρόνια.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας πραγματοποίησε, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών Γιώργο Ξανθουδάκη, αυτοψία στις εργασίες που πραγματοποιούνται στην οδό Τζανακάκη, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο (18/5).

Πρόγραμμα Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα το απόγευμα της Πέμπτης (16/5):

19.00: Νεροκούρου
19.30: Χρυσοπηγή
20.00: Κόκκινο Μετόχι
20.30: Πασακάκι
21.00: Μουρνιές (Ανοιχτός διάλογος με δημότες στην κεντρική πλατεία)”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook