Τους τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω μετά την αποβίβαση από το πλοίο 

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 27 ετών, προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του ν. 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις, όπως ισχύει και του άρθρου 45 Π.Κ.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά την αποβίβαση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο εντός του λιμένα Ηρακλείου, ο 27χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης μία συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους εκατόν δέκα επτά γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (117,2gr).

Στη συνέχεια συνελήφθη και ο 24χρονος, ο οποίος ανέμενε εντός του λιμένα Ηρακλείου και τον οποίο υπέδειξε ο 27χρονος ως τον παραλήπτη της ναρκωτικής ουσίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των ενενήντα (90€) ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook