Σε μία κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα στο ξενοδοχείο “Atlantis”, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου, Μιχάλη Βαμιεδάκη. Ο ίδιος έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του, παρουσιάζοντας το όραμα, τις προοπτικές και τις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αρναουτάκης δήλωσε ότι:

“Ο Μιχάλης είναι ένας συνεργάτης επί πέντε χρόνια και μαζί αποδείξαμε ότι θέλουμε και μπορούμε να αναπτύξουμε τον Τουρισμό στην Κρήτη. Όταν υπάρχει αύξηση στον τουρισμό, όταν υπάρχουν 25 βραβεία στην Περιφέρεια Κρήτης, όταν υπάρχει επέκταση της τουριστικής περιόδου, με την εμπιστοσύνη που έδειξα στον Μιχάλη, εκτιμούμε ότι την επόμενη τετραετία, αν μας δώσετε την δυνατότητα, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το μεγάλο έργο στον τομέα του τουρισμού με στόχο την ανάπτυξη του ποιοτικού και του εναλλακτικού τουρισμού, διεκδικώντας τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.  Άνθρωποι όπως τον Μιχάλη με την εργατικότητα,με την επάρκεια, κοσμούν κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο και αποτελεί τιμή μου να συμμετέχουμε και την επόμενη τετραετία σε αυτή την προσπάθεια”.

Ο ίδιος ο κ. Βαμιεδάκης τόνισε ότι:

“Η τελευταία πενταετία ήταν πολύ κρίσιμη για την Ελλάδα. Η Περιφέρεια Κρήτης στάθηκε όρθια μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, δείχνοντάς τους ότι υπάρχει φως. Πέντε χρόνια μετά είμαστε πλουσιότεροι σε εμπειρίες. Εμπλέκομαι στα κοινά γιατί δεν θέλω να ξεπουλiούνται τα κρητικά προϊόντα και να μην έχουν την αξία που τους αρμόζει. Ασχολούμαι με τα κοινά γιατί βλέπω ότι οι Έλληνες πραγματικά μεγαλουργούν στο εξωτερικό, όταν συνδυάζουν το ελληνικό μυαλό με σωστές προϋποθέσεις επιχειρηματικότητας. Ο βασικός λόγος που εμπλέκομαι στην πολιτική είναι ότι έχω τρία παιδιά, τα οποία θέλω να μείνουν στην Ελλάδα. Αγαπώ τον τόπο μου. Γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο του τουρισμού. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα από 16 ετών. Ο πολιτκός μου μέντορας είναι ο Σταύρος Αρναουτάκης, όπου με έπεισε να ασχοληθώ με τα κοινά και με ενέπνευσε, αυτός που έδειξε τον τρόπο που η Κρήτη μπορεί να πρωτοπορήσει.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook