Ο Πλατανιάς συνεχίζει καθημερινά τη σκληρή δουλειά, μετρώντας αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με αντίπαλο τον ΟΦΗ. 

Ο Γιάννης Τάτσης είδε την Πέμπτη (16/05) τους Λουκίνα, Καραγκούνη, Ρουσσάκη και Γκοτ να συμμετέχουν σε πιο έντονους ρυθμούς στην προπόνηση. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Οι ώρες μετρούν πλέον αντίστροφα για το πρώτο από τα δύο ραντεβού με τον ΟΦΗ στους αγώνες μπαράζ που θα καθορίσουν το ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 1.

Πολλές άλλες, βέβαια, ώρες σκληρών προπονήσεων και δύσκολων αγώνων πέρασαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μέχρι ο Πλατανιάς να καταφέρει να πετύχει, αυτό που στο ξεκίνημα έμοιαζε ακατόρθωτο. Να διεκδικεί δηλαδή την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα, όμως που φτάνουμε προς το τέλος, η αναμονή για τους δύο αυτούς αγώνες που όλοι θέλουμε να αποτελέσουν γιορτή για το κρητικό ποδόσφαιρο, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Οι παίκτες της ομάδας μας, συνέχισαν αργά σήμερα στο απόγευμα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής. Ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, δούλεψε πάνω στην ομαδική αμυντική τακτική, βλέποντας πλέον και τους Λουκίνα, Καραγκούνη, Ρουσσάκη και Γκοτ να ακολουθούν το πρόγραμμα σε πιο έντονο ρυθμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook