Εντός και εκτός αστικού ιστού οι διακοπές ρεύματος που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ, ανακοίνωσε η επιχείρηση, προς ενημέρωση των κατοίκων των περιοχών που θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι διακοπές αυτές ξεκινούν από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη, σε διαφορετικές περιοχές οι οποίες είναι οι εξής:

1. Στις 20.5.2019 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 08.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ. στις περιοχές:    ΧΑΝΙΑ οδός Ζυμβρακάκηδων (περιοχή καφενείου ΒΟΥΡΑΚΗ) και οι παράπλευροι οδοί.
2. Στις 22.5.2019 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 08.00 π.μ. έως 15.00 π.μ. στις περιοχές:  ΧΑΝΙΑ οδός Αγ. Αποστόλων (περιοχή εκκλησίας Αγ. Στεφάνου).
3. Στις 23.5.2019 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. στις περιοχές:  Φουρνές – Σκηνές – Χλιαρό – Θέρισσο – Μεσκλά – Ζούρβα – Λάκκοι – Σκορδαλού – Καράνου – Ορθούνι – Ομαλός. 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.