«Τα έργα υποδομής δεν ανήκουν στις κυβερνήσεις. Ανήκουν στους Έλληνες πολίτες. Δεν μας κάνει χάρη ο κ. Σπίρτζης που στο “και τέταρτο” τρέχει να παραδώσει το 1/3 ενός έργου! Κάνει το καθήκον του, και μάλιστα με 2 χρόνια καθυστέρηση!», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης, στον ρ/σ Politica 89.8 του Ηρακλείου και την δημοσιογράφο Αντιγόνη Ανδρεάκη. 

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

Ο κ. Σπίρτζης και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας κοροϊδεύουν και νομίζουν ότι θα λέμε και ευχαριστώ. Έργα όπως οι δρόμοι Ηράκλειο-Μεσαρά και Γούρνες-Χερσόνησος, είναι έργα που ξεκίνησαν και τέθηκαν σε τροχιά από τη Νέα Δημοκρατία, και αν ο κ. Σπίρτζης δεν “χαζολογούσε” 2 χρόνια τώρα, θα βρισκόντουσαν στην τελική ευθεία. 

Οι πολίτες της Κρήτης, όπως και όλοι οι πολίτες της χώρας, έχουν ωριμάσει. Έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και τι οι κούφιες υποσχέσεις του, όπως συνειδητοποίησαν και τι σήμαινε ΠΑΣΟΚ. Πλέον, η Κρήτη με πνεύμα ελεύθερο, φιλελεύθερο και δυναμικό, στρέφει το βλέμμα της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του οποίου αναγνωρίζει έναν ηγέτη, και όχι έναν ευκαιριακό πολιτικό. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει την Κρήτη με μεγάλη ευθύνη, και ευαισθησία. Γνωρίζει τα σοβαρά προβλήματα του νησιού, και με λόγο καθαρό, με σχέδιο και με όραμα δουλεύει σκληρά για να δώσει πραγματικές λύσεις. 

Σκληρά δουλεύουν και όλα τα στελέχη μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι ανανεωμένη, με στελέχη τα οποία έχουν όρεξη και μεράκι, με άτομα που δεν θεωρούν την πολιτική απλά ως ένα επάγγελμα, αλλά ως λειτούργημα. Και οι πολίτες το βλέπουν αυτό, και θα μας ανταμείψουν. 

Από αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Κρήτη. Θα βρεθεί σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, και την Κυριακή το βράδυ στις 7:30μ.μ. στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων όπου θα πραγματοποιήσει ανοικτή ομιλία. Ζητούμε λοιπόν από όλους τους Κρητικούς να δώσουν δυναμικό παρών, να σταθούν στο πλάι του Προέδρου μας, να γίνουν μέρος της αλλαγής που αξίζει το νησί μας, αλλά και όλη η Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook