Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά” στην πλατεία 1866, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού και πλήθους κόσμου

Μέριμνα του συνδυασμού “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά” δεν είναι να στοχεύσει στην ανάπτυξη μόνο του κέντρου και της πόλης των Χανίων αλλά να επιδιώξει την ευημερία και να δώσει όραμα και προοπτική σε όλο τον μεγάλο δήμο Χανίων, να τον αντιμετωπίζει ως ενιαίο, ως μια κοινωνία χωρίς διαφοροποιήσεις, χωρίς διαφορετικές στρατηγικές και αντιλήψεις, καθώς ο ενιαίος δήμος είναι η δύναμη.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης στην ομιλία που πραγματοποίησε απόψε στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην πλατεία 1866.

Παράλληλα, ο κ. Δαμιανάκης ανέφερε ότι το πρόγραμμα του είναι σαφές, καθώς έχει καταθέσει την προγραμματική πρόταση του συνδυασμού για όλα τα θέματα που “καίνε” τον νομό Χανίων.

Ο ίδιος υπογράμμισε, ότι σαν άνθρωπος είναι σχολαστικός, στην εφαρμογή όσων σχεδιάζει, καθώς αυτό έκανε πάντα. Όπως τόνισε, κανένας τόπος και κανένας σκοπός δεν εξυπηρετείται αν δεν υπάρχει προγραμματισμός και άμεσες προτεραιότητες, οι οποίες κάποιες φορές μπορεί να μην υλοποιηθούν σε μία τετραετία, γιατί όπως είπε, όποιος ισχυρίζεται ότι θα τα κάνει όλα σε μια τετραετία, δεν μπορεί να το κάνει. Τόνισε ότι ο ίδιος θα είναι ειλικρινής.

Δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία υπηρεσίας άμεσης επέμβασης που θα αντιμετωπίζει την καθημερινότητα του πολίτη, ζητήματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής μας που αφορούν όλους, τον απλό πολίτη, τις γυναίκες με τα παιδιά τους, τους ηλικιωμένους, τα ΑμεΑ, τα άτομα που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης και και προστασίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δαμιανάκης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα σε όσους αναφέρονται σε γκάλοπ, τονίζοντας με νόημα ότι από την εμπειρία του ξέρει ότι το μοναδικό γκάλοπ που ισχύει είναι αυτό της ψήφου των πολιτών στις 26 Μαϊου. 

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου

Στο τέλος ο κ. Δαμιανάκης παρουσίασε και τους 98 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά” οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook