Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα με  πρωτοβουλία του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Δήμου Χανίων ( ΔΟΚΟΙΠΠ) μεταξύ του Οργανισμού  και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας με θέμα κοινές δράσεις των δύο φορέων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  γύρω από θέματα ζώων.

Η εξαιρετική αυτή ενέργεια των υπευθύνων του ΔΟΚΟΙΠΠ αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από την Ομοσπονδία μας που με ποικίλες δράσεις της θα συμμετάσχει στο 3μηνο εκδηλώσεων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών .

Στις σκέψεις των υπευθύνων του Οργανισμού είναι προβολές ταινιών , ,εργαστήρια  φωτογραφίας , ζωγραφικής , κουκλοθέατρου ,  δράσεων ενσυναίσθησης, κατασκευές , κυνήγι θησαυρού βιβλίων για ζώα , κατασκευές φωλιών , ταιστρών  και πολλές άλλες εκδηλώσεις .

Το θέμα της θεματικής στα κέντρα παιδικής απασχόλησης , εμπνευσμένο απο το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας μας,  είναι ” ‘Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη, το καλό και το κακό παράδειγμα “.

Η όλη προσπάθεια θα κλείσει με μεγάλη κεντρική εκδήλωση σε ένα κοινό συναπάντημα ανθρώπων  και ζώων, με πολλές εκπλήξεις .

Ευχαριστούμε θερμά τους επικεφαλής του  ΔΟΚΟΙΠΠ  τον Πρόεδρο κ  Μανούσο Φοβάκη   και  βεβαίως τις Κυρίες  Κατερίνα Σεφερλή και Κατερίνα Κουνελάκη .