Με σειρά επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών Ενώσεων ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των υπηρεσιακών συναντήσεων του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, ο οποίος από χθες πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη.

Σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, ο κ. Αρχηγός είχε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Αρχικά, το πρωί, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Αντώνιος Ρουντζάκης .

Ακολούθως, επισκέφθηκε διαδοχικά αστυνομικές Υπηρεσίες του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Αστυνομικό Τμήμα και τα Τμήματα Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων, Ταξίαρχος Γεώργιος Λυμπινάκης και απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου.

Ακολούθως μετέβη σε Υπηρεσίες των Χανίων και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, στο Αστυνομικό Τμήμα και στα Τμήματα Τροχαίας και Μεταγωγών Δικαστηρίων.

Μετά τις επισκέψεις αυτές, μετέβη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγο Δημήτριο Αθανασόπουλο.

Στην έδρα της Γενικής, όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωσταντίνος Λαγουδάκης, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με τους Διευθυντές Αστυνομίας και τους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η σύσκεψη υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς αναλύθηκε το πλέγμα των δράσεων που εφαρμόζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, με βάση τον κεντρικό στρατηγικό σχεδιασμό του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και κατατέθηκαν ιδιαίτερα παραγωγικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις τοπικές κοινωνίες.

Γενικότερα σε όλες τις παραπάνω συναντήσεις και επαφές υπηρεσιακού χαρακτήρα, που πραγματοποίησε ο κ. Αρχηγός, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί διεξοδικά για διάφορα θέματα αστυνομικού και ευρύτερου επαγγελματικού ενδιαφέροντος, να αξιολογήσει προσωπικά την εφαρμογή και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αστυνόμευσης που υλοποιούνται στο νησί και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις, σε στρατηγικό επίπεδο, για τη βελτιστοποίηση των δράσεων και της αποτελεσματικότητας των αστυνομικών Υπηρεσιών.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προγραμματισμένων επαφών, ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και Χανίων, της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης και της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης και είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και να δεχτεί εισηγήσεις για μια σειρά επαγγελματικών και εργασιακών θεμάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook