Με βραδινή προπόνηση, για να μπουν στο κλίμα του αγώνα με τον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το πρώτο μπαράζ. 

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Ρουσσάκης και Λουκίνας, που όμως αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Τάτση. 

Ο Ηπειρώτης προπονητής των “ερυθρόλευκων” θα γνωστοποιήσει τη 18άδα στο γήπεδο Περιβολίων, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής: 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο Πλατανιάς υποδέχεται αύριο το βράδυ (19/5/19, 21:30) τον ΟΦΗ, στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν το ποια από τις δύο ομάδες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 1.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με βραδινή προπόνηση, καθώς το αυριανό θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει φέτος η ομάδα μας υπό το φως των προβολέων.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην προπόνηση ενεργοποίησης. Πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, με τον Ρουσσάκη και το Λουκίνα να ακολουθούν το πρόγραμμα σε πιο χαλαρό ρυθμό.

Ολοι οι παίκτες της ομάδας θα συγκεντρωθούν αύριο το απόγευμα στο Μάλεμε προκειμένου να αναχωρήσουν για το γήπεδο των Περιβολίων, όπου θα ανακοινωθεί η 18άδα για τον αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook