Ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά  κ. Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών», περιόδευσαν την Παρασκευή 17-05-2019 σε χωριά της δημοτικής ενότητας Κολυμβαρίου  συγκριμένα  στα Ροδωπού  Καλυδωνία  Ραβδούχα  Αφράτα  και  Καμισιανά.                               

Εκεί συζήτησαν με τους κατοίκους  τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους, αλλά και ενημερωθήκαν για σημαντικά έργα που έχουν γίνει στη περιοχή τους, καθώς και για έργα που υλοποιούνται αυτή τη περίοδο σε θέματα οδοποιίας ύδρευσης άρδευσης κλπ. Όπως, το μεγάλο έργο της ύδρευσης με νέο αγωγό Μεταφοράς νερού  μήκους 12,5 χλμ από το κολένι  προς τις τοπικές κοινότητες της ΔΕ Κολυμβαρίου και με νέα δεξαμενή   πυ 1.850.000,00€. Επίσης ενημερώθηκαν για τις νέες παιδικές χαρές που κατασκευάζονται στην περιοχή τους , όπως και σε άλλες περιοχές της ενδοχώρας.

Επίσης για το νέο μεγάλο έργο της αναβάθμισης του βιολογικού πυ 8.500.000€ που δημοπρατείται στο επόμενο διάστημα .                               

Οι δημότες αναγνώρισαν τη μεγάλη σημασία των έργων που έχουν γίνει όπως και αυτών που είναι σε εξέλιξη και ζήτησαν να συνεχιστούν οι προσπάθειες με έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook