Η συνεργασία των συνδυασμών «Κρήτη η ζωή μας» και «Ριζοσπαστική συνεργασία Κρήτης» θα έχει μεγάλη επιτυχία είπε ο Γ.Σταθάκης που είχε διατελέσει και περιφερειακός σύμβουλος

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης  συναντήθηκαν  με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη "Κρήτη η Ζωή μας", στο καφέ "Κήπος",.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα της συνεργασίας των παρατάξεων του κ.Αρναουτάκη και της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίαας Κρήτης» καθώς ο κ. Σταθάκης το 2010 είχε εκλεγεί ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Υπ. Περιβάλλοντος η συνεργασία αυτή «προσδοκούμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία για την Κρήτη».


Σε ότι αφορά στα θέματα που συζητήθηκαν, από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους τέθηκαν αρκετά ζητήματα , ενώ ο κ.Σταθάκης επεσήμανε πως κυρίαρχα είναι η «ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, η ανάπτυξη ενός νέου δικτύου μικρών και μεσαίων έργων, για την ενδοχώρα και φυσικά η προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στο περιβάλλον προκειμένου να έχουμε μια ισορροπώ και περιβαλλοντικά φιλική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια».