Η συνεργασία των συνδυασμών «Κρήτη η ζωή μας» και «Ριζοσπαστική συνεργασία Κρήτης» θα έχει μεγάλη επιτυχία είπε ο Γ.Σταθάκης που είχε διατελέσει και περιφερειακός σύμβουλος

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης  συναντήθηκαν  με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη “Κρήτη η Ζωή μας”, στο καφέ “Κήπος”,.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα της συνεργασίας των παρατάξεων του κ.Αρναουτάκη και της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίαας Κρήτης» καθώς ο κ. Σταθάκης το 2010 είχε εκλεγεί ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Υπ. Περιβάλλοντος η συνεργασία αυτή «προσδοκούμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία για την Κρήτη».

Σε ότι αφορά στα θέματα που συζητήθηκαν, από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους τέθηκαν αρκετά ζητήματα , ενώ ο κ.Σταθάκης επεσήμανε πως κυρίαρχα είναι η «ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, η ανάπτυξη ενός νέου δικτύου μικρών και μεσαίων έργων, για την ενδοχώρα και φυσικά η προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στο περιβάλλον προκειμένου να έχουμε μια ισορροπώ και περιβαλλοντικά φιλική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook