H έναρξη του συνεδρίου θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Το Εργαστήριο Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδιοργανώνουν το 13ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης “LION 13 – Learning and Intelligent Optimization” (Μάθηση και Ευφυής Βελτιστοποίηση),  το οποίο  θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 31 Μαΐου 2019 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο (141.Π.98) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πολυτεχνειούπολη.

Το συνέδριο αυτό, το 13ο στη σειρά, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά διεθνώς στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, διεθνούς κύρους, παρουσιάζοντας εργασίες τους. Έχουν δε προσκληθεί για να παρουσιάσουν τις σύγχρονες τάσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης, μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες του χώρου.

Ιστοσελίδα Συνεδρίου

Προσκεκλημένοι Ομιλητές:

  • Marco Dorigo, Université Libre de Bruxelles (ULB), Brussels
  • Panos Pardalos, University of Florida, USA
  • Xin-She Yang, Middlesex University London, UK.

H έναρξη του συνεδρίου θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Πρόεδρος Συνεδρίου:
Νικόλαος Ματσατσίνης, Εργαστήριο Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων, Πολυτεχνείο Κρήτης

Πρόεδροι Προγράμματος Συνεδρίου:
Πάνος Παρδαλός, Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ΗΠΑ
Γιάννης Μαρινάκης, Εργαστήριο Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων, Πολυτεχνείο Κρήτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook