Εντυπωσιακή επίδοση σημείωσε στο διεθνές μίτινγκ “Ακρόπολις”, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης. 

Με χρόνο 8:12.96 ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων, στα 800μ. ελεύθερο. Η προηγούμενη επίδοση ήταν 8:15.83 και άνηκε στον Δημήτρη Νέγρη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων στα 800μ. ελεύθερο, με χρόνο 8:12.96. Πρόκειται για ένα ρεκόρ το οποίο κράταγε για τρία χρόνια, καθώς το προηγούμενο με 8:15.83 είχε σημειωθεί από τον Δημήτρη Νέγρη.

Ως εκ τούτου, ο Κάχρης, καταφέρνει να εξαργυρώσει με επιτυχία την παρουσία του στο «Ακρόπολις», δείχνοντας ότι έχει τα φόντα να συνεχίσει ακόμα καλύτερα στην πορεία της σεζόν, κυνηγώντας ίσως και πιο σημαντικές διακρίσεις. Η επίδοσή του στα 800μ. ελεύθερο του χάρισε την 4η θέση, ενώ στο δεύτερο αγώνισμα που πήρε μέρος, στα 200μ. ύπτιο, τερμάτισε 12ος με χρόνο 2:15.86.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook