Ο 31χρονος, σκοτώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο φοβερό τροχαίο που έγινε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Ταυρωνίτη, όταν το αυτοκίνητό του, άγνωστο πως, εξετράπη της πορείας του και έπεσε από τη γέφυρα μέσα σε ρέμα.

Συλλυπητήριο ψήφισμα απευθυνόμενοι στην οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Ξανθουδάκη που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή στα 31 του χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα στον κόμβο του Ταυρωνίτη, εξέδωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν.Χανίων (ΕΟΑΣΝΧ) και ο κτηνοτροφικός Σύλλογος ν.Χανίων.

Ο άτυχος Δημήτρης, ήταν γιος του Γιάννη Ξανθουδάκη, αντιπροέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου και μέλους της ΕΟΑΣΝΧ και σήμερα η Ομοσπονδία και ο κτηνοτροφικός σύλλογος εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

“Τα ΔΣ της  ΕΟΑΣΝ Χανίων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντιπρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου και μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΣΝΧ Γιάννη Ξανθουδάκη για τον ξαφνικό θάνατο του γιου του σε τροχαίο δυστύχημα. Τα ΔΣ αντί στεφάνου θα καταθέσουν 100 ευρώ στον Σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ‘Ορίζοντας’”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook