Οι μεγάλες, πυκνές και υπερτονισμένες βλεφαρίδες είναι ένα από τα στοιχεία στο πρόσωπό μας που μας κάνουν να δείχνουμε ακόμη πιο όμορφες, αναδεικνύοντας υπέροχα τα μάτια και συνολικά το πρόσωπό μας. 

Οι μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες αποτελούσαν ανέκαθεν στοιχείο ομορφιάς και όπως είναι φυσικό συνιστούν ένα διαχρονικό beauty χαρακτηριστικό. Συγκεντρώσαμε 3 tips που θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα σαγηνευτικές, έντονες βλεφαρίδες και να κλέβετε σε κάθε εμφάνισή σας την παράσταση.

Εκμεταλλευτείτε το θαυματουργό καστορέλαιο.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες για να δείχνετε πιο εντυπωσιακές και να αποκτήσετε μακριά και πυκνά τσίνορα. Η λύση για να επιμηκύνετε και να ενδυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας βρίσκεται στην φύση και είναι σχεδόν ανέξοδη, ενώ ακούει στο όνομα καστορέλαιο. 

Το καστορέλαιο έχει την ιδιότητα να ενδυναμώνει γενικά τις τρίχες που έχουμε στο σώμα μας και να προσφέρει επιπλέον μήκος και στις βλεφαρίδες, αλλά και στα φρύδια σας. Φτιάξτε λοιπόν ένα μείγμα από καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο (που είναι επίσης ευεργετικό) και απλώστε το στις βλεφαρίδες σας από τις ρίζες ως τις άκρες με ένα παλιό και καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα. Απλώστε το μείγμα καθημερινά στις βλεφαρίδες σας πριν πάτε για ύπνο και μην το ξεπλένετε, παρά μόνο στον πρωινό καθαρισμό προσώπου σας. Θα δείτε σύντομα πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Επιλέξτε σοφά τη μάσκαρά σας.

Η μάσκαρα αποτελεί αναπόσπαστο item του beauty νεσεσέρ κάθε γυναίκας, ακόμη και αυτής που δεν ασχολείται καθόλου με το make up. Πριν αγοράσετε τη μάσκαρά σας, κάντε μία ενδελεχή έρευνα αγοράς και επισκεφτείτε τα beauty shop, για να δοκιμάσετε πολλά και διαφορετικά προϊόντα. Δοκιμάζοντας θα βρείτε την κατάλληλη για εσάς και τις ανάγκες σας, καθώς κάποιες γυναίκες επιθυμούν να δώσουν βάση στον όγκο, ενώ άλλες στο μήκος των βλεφαρίδων. 

Κάντε πάντοτε ευλαβικό ντεμακιγιάζ ματιών.

Το βαθύ ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου μετά από το make up είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για την υγεία της επιδερμίδας σας, αλλά και των βλεφαρίδων σας. 

Μην ξεχνάτε ποτέ να απομακρύνετε τη μάσκαρα και το υπόλοιπο make up από τα μάτια σας γιατί διαφορετικά αποδυναμώνετε τις βλεφαρίδες σας και τις ταλαιπωρείτε.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook