Ιδανικά ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τη Ζωή Καζάκου, που κατέκτησε για μία ακόμη φορά την 1η θέση στην κατηγορία της. 

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, που έχει παραχωρηθεί από τον ΟΑΧ στον ΑΣΕΑ Καβάλας, κατέλαβε την 1η θέση στον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στη Χίο.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για την Ζωή Καζάκου, καθώς στον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) που διεξήχθη στη Χίο κατάφερε για μια ακόμη φορά να σφραγίσει την 1η θέση στην κατηγορία της.

Η 12χρονη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια που αγωνίζεται ως δανεική από τον ΟΑΧ στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας ολοκληρώνει έτσι αυτή τη χρονιά, κατακτώντας τέσσερα αναπτυξιακά στην κατηγορία των παγκορασίδων, γεγονός που δηλώνει ότι το μέλλον της ανήκει! Αυτή τη φορά, η διάκρισή της σημειώθηκε σε βάρος της Βασιλικής Μπουλά (ΜΕΣ Νενήτων Βοκαριά Χίου), την οποία κέρδισε στον τελικό με 3-1 σετ.
Από εκεί και πέρα, στο ίδιο τουρνουά πήραν μέρος η Γιώτα Κοτζαμιχάλη και ο Ανδρέας Βαμιανάκης. Η πρώτη κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία των νεανίδων, στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά, παίζομτας επίσης ως δανεική από τον ΟΑΧ στην ομάδα του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου ενώ ο Βαμιανάκης που αγωνίζεται στον Ιφιτο Πατρών δανεικός από τον ΟΑΧ, τερμάτισε στη 12η θέση στους παμπαίδες.

Στον τελικό είχαν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν οι πρώτοι της ειδικής βαθμολογίας των αναπτυξιακών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, αλλά με όριο τον αριθμό 16. Οι συμμετοχές χωρίστηκαν τελικά σε 10 εφήβους, 11 νεάνιδες, 15 παίδες, 10 κορασίδες, 16 παμπαίδες και 6 παγκορασίδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook