Αν η βροχή είναι σε καθημερινή βάση, τότε δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Ορδές τουριστών επισκέπτονται κάθε χρόνο τις ακτές της Ιταλίας για να κολυμπήσουν στα γαλανά της νερά και να απολαύσουν τον καυτό ήλιο. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει τους τουρίστες μακριά από το απόλυτο όνειρο είναι η βροχή.

Αυτό συνέβαινε μέχρι πρότινος καθώς από τις αρχές Μαϊου, το νησί της Ελβα, το μεγαλύτερο νησί του Τοσκανικού αρχιπελάγους και τόπος εξορίας του Ναπολέοντα,  άρχισε να προσφέρει στους επισκέπτες του κάτι το εντελώς μοναδικό. Την επιστροφή των χρημάτων τους σε περίπτωση βροχής.

Με τίτλο «Ελβα χωρίς βροχή»,(Elba No Rain), το πρόγραμμα προτείνει επιστροφή χρημάτων μίας διανυκτέρευσης σε περίπτωση βροχής, που ξεπερνάει τις δύο ώρες. Αν κατά την διάρκεια της διαμονής τους βρέχει σε καθημερινή βάση για περισσότερο από δύο ώρες, τότε όλη η διαμονή είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με τους The New York Times, η προσφορά δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο στην αγορά. Στο νησί της Ελβα υπάρχουν ξενοδοχεία που έχουν υιοθετήσει την συγκεκριμένη καμπάνια.

Σκοπός είναι να συμπράξουν όλοι οι ξενοδόχοι, ούτως ώστε να να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές, σε περίπτωση κακών καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τον τουριστικό διευθυντή του νησιού, Κλαούντιο Ντελά Λουτσία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook